Ki-coach voor Trainingsbureaus Opleiders en Trainers

De grote meerwaarde van Ki-coach voor trainingsbureaus, trainers en opleiders is dat we diverse leerthema's voelbaar kunnen maken: Hoe je leiding geeft, hoe je omgaat met verandering, weerstand, hoe je beïnvloedt .... en hoe de principes van aikido het leerprogramma kunnen ondersteunen.

 

Wil je meer weten over de manier waarop? Klik op Methodiek.
Meer info over de vorm waarin? Klik op Aikido on the Job


Ervaringen

"Jouw workshop was een buitengewoon waardevolle aanvulling op het programma. Dit kwam ook weer prachtig tot uitdrukking tijdens de ochtend, waarin iedereen in subgroepen rollenspellen deed met twee acteurs. Dezelfde patronen waar jij mensen de avond tevoren op had gewezen, werden opnieuw zichtbaar. Dankzij het feit dat wij erbij waren geweest, konden we mensen daar opnieuw op wijzen, aan herinneren. Heel zinvol dus ook voor trainers om erbij te blijven."

Betty de Haan

Life Coach Senior Trainer - Dreams in Business


“Peter heeft een aantal keren een workshop Aikido on the Job in m’n training gegeven, en ik ben erg enthousiast over hem. Mede door zijn leidinggevende ervaring kan hij de principes van aikido heel goed vertalen naar werksituaties. Peter is daarnaast heel prettig om mee samen te werken: hij is kundig, integer en straalt een fijne rust uit. Vanuit die rust kan hij scherpe observaties doen. Zijn feedback is raak en brengt doorgaans veel teweeg bij deelnemers. Leerzaam en ook nog leuk!”

Iris Posthouwer

Trainer