VeranderKracht

VeranderKracht is een 2 daagse training - met daartussen 30 dagen met huiswerkopdrachten - bedoeld voor iedereen die verandering in zijn leven wil creëren. De training is zeer effectief en intens, omdat je:
• Gaat Leren door Fysiek Ervaren;
• 30 dagen consequent aan het trainen bent;
• Een training volgt die is opgezet vanuit de technieken en principes van o.a. Aikido, NLP en Possibility Management.

VeranderKracht | Ki-coach

Op de eerste trainingsdag ga je ervaren en trainen hoe je in je kracht komt om te veranderen of verandering te creëren. We doen dit met behulp van de principes van Aikido en technieken van NLP en Possibility Management. Na de eerste trainingsdag krijg je 30 dagen lang elke dag 1 opdracht om je te ondersteunen bij je gewenste verandering. Vier weken na de eerste trainingsdag is er een terugkomdag, om het vizier verder scherp te stellen en je VeranderKracht nog te vergroten.


Persoonlijk Veranderdoel

Meer succes krijgen, beter met stress kunnen omgaan, slagvaardiger worden, betere relaties kunnen creëren, meer voor jezelf opkomen, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, gelukkiger worden….? Met de training VeranderKracht geef je jezelf in 30 dagen tijd een enorme boost in de goede richting.

Maar niet zonder slag of stoot. Wil je echt veranderen, dan heb je oude patronen en belemmerende overtuigingen los te laten en nieuwe te creëren die je gaan helpen. Dat kan alleen als je eerlijk naar jezelf wilt kijken en de bereidheid hebt om te willen veranderen. Een proces met vallen en opstaan, verdriet, angst, boosheid en ongelooflijk veel plezier.


Persoonlijk Traject in Groep

Hoewel ieder zijn eigen veranderdoelstelling heeft, gaat iedereen een veranderingsproces in. En daar kan iedereen weer van een ander leren. Dat inspireert, daagt uit, geeft compassie en maakt een veranderingsproces kleurrijker en vaak ook dragelijker.

De groepsgrootte van een training VeranderKracht kan variëren van 3 tot 8 deelnemers. Daarmee is voldoende aandacht voor elke deelnemer gewaarborgd.

Ki-coach veranderkracht samen

Opzet Traject

Voorafgaand aan de training is er een check of de training ook geschikt is voor je. Vervolgens bereid je je op een speciale manier voor op de eerste dag.
Op de eerste trainingsdag ga je ervaren en trainen hoe je in je kracht komt om te veranderen of verandering te creëren.

We doen dit met behulp van de principes van Aikido en technieken van NLP en Possibility Management. Na de eerste trainingsdag krijg je 30 dagen lang elke dag 1 opdracht om je te ondersteunen bij je gewenste verandering. De tijd die je hiervoor moet uittrekken is 30 tot 60 minuten per dag. Vervolgens geef je dagelijks per email terugkoppeling aan de trainer over hoe je bent omgegaan met de opdracht. En daar krijg je weer feedback op.

Vier weken na de eerste trainingsdag is er een terugkomdag, om het vizier verder scherp te stellen en je VeranderKracht nog te vergroten.
Dat betekent dat je 30 dagen intens bezig bent met veranderen, te onderzoeken waarom het lukt, of juist te analyseren waar je tegenaan loopt en hoe je de blokkades uit de weg kunt ruimen.

Tijdens deze periode van 30 dagen volg je een workshop Aikido on the Job afgestemd op de persoonlijke leervragen van de deelnemers met de mogelijkheid hieraan voorafgaand een reguliere aikidoles te volgen.
Bij dit traject hoort 1 coachingsgesprek van 1 uur die je in overleg kunt inplannen tijdens de 30 dagen en de maand die er op volgt als jij vindt dat je het nodig hebt.


Inhoud

‘Stop wishing, start doing’
In de training VeranderKracht onderzoek je onder andere:

 • Hoe je beter kunt focussen op je veranderdoel;
 • Hoe je vanuit ontspanning krachtiger wordt;
 • Wat je voorkeursstrategieën en valkuilen zijn;
 • Hoe je sterker wordt dan de obstakels op je weg;
 • Hoe je beter je punt weet te maken;
 • Dat je bij weerstand toch beweging kunt creëren door zelf een andere aanpak te kiezen, in plaats van meer van hetzelfde te doen;
 • Hoe jij contact maakt;
 • Wat jouw ‘spelregels’ zijn en die van een ander;
 • Hoe het is om nog meer in je kracht te komen.
  Verder komen diverse principes, theorieën en oefeningen aan de orde die uit het Aikido, NLP of Possibility Management stammen.

Het is ook mogelijk om in te schrijven voor een pluspakket. Je krijgt dan extra:

 • Een workshop Aikido on the Job afgestemd op de persoonlijke leervragen van de deelnemers met de mogelijkheid hieraan voorafgaand een reguliere aikidoles te volgen (Leiden);
 • Coachingsgesprek van 1 uur (Leiderdorp)

Data

Nader te bepalen. Check Agenda

Deze training zal plaatsvinden in een mooie ruimte in Leiderdorp of Leiden. Trainingstijden zijn 9.30 – 16.00 uur.


Kosten

 • De 2-daagse VeranderKracht met 30-dagen programma kost € 365 voor particulieren of € 695 voor bedrijven (BTW-vrij)
 • De 2-daagse VeranderKracht & Pluspakket kost € 420 voor particulieren, of 750 voor bedrijven (BTW-vrij)

Ervaringen

"De training leert me focus aan te brengen en het zet me in een positieve mindset. Daarbij heb ik veel houvast aan de opdrachten en de mantra's. De training heeft me geleerd om op een spelende en positieve manier met situaties om te gaan." 

Robert-Jan den Hollander

Bedrijfsjurist


"Ik ben heel blij dat ik deze training heb gevolgd. Het opent heel mooie en uitdagende perspectieven nu ik op het punt sta een nieuwe levensfase in te gaan. De dagelijkse opdrachten houden je bij de les en zorgen ervoor dat de verandering geleidelijk aan kan plaatsvinden. De stappen zijn klein en dat maakte het voor mij 'veilig' genoeg om dat ook te durven aangaan. De lesdagen op locatie waren intensief, maar omdat er ook plaats was voor ontspanning en humor was dat nooit zwaar. Ik ben de mensen van mijn groep en de trainer dankbaar voor deze dagen, ik heb een geweldig pakket aan tools gekregen om mijn nieuwe pad op te gaan." 

Willemijn

Secretaresse


"Intensieve boost in mijn persoonlijke ontwikkeling. Training heeft veel impact doordat je veel ervaart. Hier ga ik nog veel aan terugdenken."


"Zeer behulpzaam om stapsgewijs te werken aan het behalen van je veranderdoelen. Geeft ook inzicht in waar je weerstand en pijn zit, wat je negatieve stemmetjes zijn en hoe hier me om te gaan."


"Ik heb geleerd om beter naar mijn emoties te kijken en ze beter uit elkaar te halen."


"Ai Peter, bedankt voor 2 inspirerende trainingsdagen met verrassende inzichten en bevrijdende momenten. En voor de dagelijkse veranderopdrachten die me op koers hielden, ik keek er naar uit. Een maand van schaven, bijvijlen, sleutelen aan mezelf. En nu doorgaan met hernieuwde VeranderKracht :-) "

Anna de Angelis

Trainer Coach