Trainingsaanbod

Het trainingsaanbod is er in vele vormen en voor diverse gelegenheden: Teambijeenkomsten, Leiderschapstraining, Hei-sessies, als onderdeel van Opleidingen en Trainingen, Workshops, Individuele Coaching, Zomerscholen, Managementbijeenkomsten, Terugkomdagen, Teambuilding, als open inschrijving voor de training VeranderKracht of een Nieuwe Start. Zie hieronder de mogelijkheden.

In de trainingen van Ki-coach staat Fysiek Leren centraal. De trainingen zijn gebaseerd op de principes van Aikido (Japanse verdedigingskunst), NLP en Possibility Management.
Vanuit Fysiek Leren kan makkelijk worden aangesloten op thema’s als: (persoonlijk) Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Omgaan met Weerstand en Conflicten, Beïnvloeden, In je Kracht staan, Verbinden, Omgaan met Veranderingen, Samenwerken, Teambuilding ...


Methodiek: Fysiek leren

In de trainingen en workshops van Ki-coach staat Fysiek Leren centraal. De trainingen zijn gebaseerd op de principes van Aikido (een Japanse krijgskunst), Possibility Management en NLP.

Het verschil met gebruikelijke bedrijfstrainingen is het ‘het fysiek leren’. Leren door fysiek ervaren en experimenteren komt sterker binnen en heeft een grotere impact dan luisteren, praten en denken.


Aikido on the Job

Met Aikido on the Job vertaalt Peter van Oosterhout de principes van aikido naar onder andere (Persoonlijk) Leiderschap, Omgaan met Weerstand en Conflicten, Beïnvloeden, Verbinden, Verandering of Persoonlijke Effectiviteit. De kracht van Aikido on the Job is het fysiek ervaren: het ervaren, voelen, bewustworden en leren door beweging. En vanuit de beweging je overtuigingen, kracht en belemmeringen ontdekken en nieuwe mogelijkheden creëren!
Aikido on the Job kan op maat worden gemaakt: voor 1 tot 300 personen, van 1 uur tot 3 dagen.


Een Nieuwe Start

Ben je toe aan Een Nieuwe Start? Werkt het oude niet meer helemaal en heb je je nieuwe 'vorm' nog niet gevonden? Peter van Oosterhout neemt je letterlijk en figuurlijk mee op reis naar Griekenland om een nieuwe start te maken. Soms helpt het letterlijk om uit je normale omgeving te stappen, opnieuw naar jezelf te kijken en jezelf opnieuw ‘uit te vinden’.


VeranderKracht

VeranderKracht is een effectieve 30-daagse training bedoeld voor iedereen die verandering in zijn leven wil creëren. De training is zeer effectief en intens, omdat je:

  • Gaat Leren door Fysiek Ervaren;
  • 30 dagen consequent aan het trainen bent;
  • Een training volgt die is opgezet vanuit de technieken en principes van o.a. Aikido, NLP en Possibility Management.

7 Reactiestrategieën

Als je onder druk komt te staan kun je op 7 manieren reageren. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren ontwikkeld. In sommige ben je meester. Met andere ben je niet of minder bekend of heb je zelfs een soort allergie voor ontwikkeld. In de training 7 Reactiestrategieën ga je duidelijk krijgen welke van de 7 reactiestrategieën jij je eigen hebt gemaakt en welke je laat liggen. Je lichaam geeft duidelijk aan welke ‘favoriet’ is en welke bijvoorbeeld ‘niet in je systeem zit’.
Met de 7 reactiestrategieën kun jij je reactierepertoire bewust worden, uitbreiden en leren onafhankelijk te reageren.


Coaching

In het coachingstraject bij Ki-coach wordt niet alleen je verstand aangesproken, maar je hele lijf. We noemen dat ‘fysiek leren’. Hiervoor worden onder andere de principes uit het aikido gebruikt.
Het coachingstraject is gebaseerd op de training VeranderKracht en is opgezet vanuit de technieken en principes van onder andere Aikido, NLP en Possibility Management. Je voelt waar je uit balans bent en hoe je weer in balans komt, je ervaart je krachtveld, hoe je mee kunt veren in het leven, je leert de 7 reactiestrategieën … Dingen die pas echt binnenkomen, als je ze ervaart.


Versterk je Focus

Vind jij het lastig om te focussen? Om je doel te bepalen en die ook echt te bereiken? Laat je er andere zaken tussenkomen? Dan heeft de introductie workshop Versterk je Focus je wat te bieden!
Gelukkig is focussen een vaardigheid: door oefening kun je er aanzienlijk beter in worden.

De workshop gaat over het halen van doelen. Jouw doelen. Hoe ga jij met je doelen om? Hoe maak je het jezelf makkelijker om je doel te halen, wat brengt je van je doel af? Dit zijn vragen waar we deze workshop bij stil staan. Of beter gezegd, mee gaan bewegen. 


En nu?

Ki-coach levert graag maatwerk. Check met Peter welk trainings/coachingsaanbod het meest bij jou aansluit. Meer weten? Je kunt bellen of mailen met Peter voor meer of specifiekere informatie. 06-19596910  of  ki@ki-coach.com